Web Analytics Made Easy - Statcounter

"اعظم گودرزی" سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش درباره آمار واکسیناسیون دانش‌آموزان بیان کرد: از سنین ۱۲ تا ۱۸ سال که سن مجاز برای واکسیناسیون است؛ ۹۲.۵ درصد دز اول و ۷۲.۹ درصد دز دوم را دریافت کردند. ضمن اینکه ما با مدیران مدارس در حال اقناع‌سازی دانش آموزانی هستیم که هنوز واکسن نزده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این لینک سامانه هوشمند رصد واکسن کووید ۱۹ فعال شده و مدیران مدارس می‌توانند وارد سامانه سیدا شوند و کلاس به کلاس دانش آموزان را رصد کنند تا ببینید آیا دانش آموزان واکسینه شده‌اند یا خیر؟

به گزارش ایلنا، وی درباره دریافت دز سوم برای دانش آموزان گفت: وزارت بهداشت در زمینه دز سوم فقط به بالای ۱۸ سال مجوز داده و هنوز از دریافت دز سوم برای زیر ۱۸ سال خبری اعلام نشده است. هم اکنون دانش آموزان ما نیز در حال تکمیل کردن مرحله دز دوم هستند.

گودرزی اشاره کرد: ما از مدیران خواسته‌ایم طبق همین سامانه که اشاره شد، افرادی که واکسینه نشده‌اند را از سایر دانش آموزان جدا کرده و با والدین آن‌ها صحبت کنند و به آن‌ها اطلاع دهند که بهتر است دانش آموزان برای حفظ جان خود واکسینه شوند.

هنوز دستورالعلملی برای دانش آموزان زیر ۱۲ سال نداریم

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: برای واکسیناسیون سنین زیر ۱۲سال نیز هنوز دستورالعملی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا به ما اعلام نشده است. اگر آن‌ها ابلاغ کنند قطعا انجام خواهیم داد، ضمن اینکه برای سن ۱۲ تا ۱۸ سال دو نوع واکسن سینوفارم و پاستو کووک موجود است و دانش آموزان می‌توانند یک مورد را انتخاب کنند.

وی افزود: والدین با توجه به سویه جدید امیکرون و طبق نظر متخصصان و اپیدمیولوژیست‌ها که گفته‌اند این ویروس سرایت‌پذیری بالایی دارد باید به واکسیناسیون توجه کنند. واکسن زدن هم به این معنا نیست که دیگر بیماری کرونا را نمی‌گیرند، زیرا سازمان جهانی بهداشت اولویت‌ها را با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مطرح کرده است.

والدین غذای بسته‌بندی شده برای فرزند خود بگذارند

گودرزی گفت: دانش آموزان باید ماسک داشته باشند، فاصله فیزیکی را رعایت کنند، تهویه کلاس باید مناسب باشد، اگر تهویه کلاس مناسب نیست؛ حتما پنجره‌ها و درب ورودی کلاس درس باز باشد. همچنین دانش آموزان باید مرتب دست خود را بشویند.

وی اضافه کرد: حدالامکان دانش آموزان در مدرسه چیزی نخورند و نیاشامند، یک بطری آب همراهشان باشند تا مقابل شیر آبخوری ازدحام صورت نگیرد. والدین مواد غذایی بسته‌بندی شده برای فرزندان خود بگذارند، قبل از استفاده دانش آموزان حتما دست‌هایشان را بشویند و اگر ژل شستشو به همراه دارند دست‌های خود را با ژل ضدعفونی کنند، سپس به هوای باز بروند، آن ماده بسته‌بندی غذایی را باز کنند و به دور از همکلاس‌های خود با فاصله یک متر و نیم آن مواد غذایی را استفاده کنند.

دانش آموزان لباس گرم بپوشند تا بتوان پنجره‌های کلاس را باز گذاشت

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که در صورت سرمای هوا چطور می‌تواند پنجره کلاس را باز گذاشت؟ گفت: دانش آموزان باید حتما لباس‌های گرم بپوشند. اگر هم پنجره را می‌بندند معلم باید حواسش باشد که هر ده دقیقه یکبار پنجره را باز کند و دوباره ببندد تا هوا جریان داشته باشد.

گودرزی در خصوص تعداد مجاز دانش آموزان در کلاس درس گفت: طبق پروتکل ۰۶ که وزارت بهداشت به ما ابلاغ کرده؛ باید حداکثر تعداد دانش آموزان در کلاس درس ۱۵ نفر باشد، همچنین فاصله‌ها باید یک و نیم متر بوده و هر دانش آموز باید فضای ۲.۲۵ متر مربع را در کلاس درس داشته باشد.

والدین در دوره امتحانات مقابل درب مدرسه تجمع نکنند

وی ادامه داد: از والدین می‌‎خواهیم در این ایام که دوره امتحانات نیز هست مقابل درب مدرسه ازدحام نکنند. یکی از مشکلات ما ازدحام مقابل درب مدرسه است بنابراین دانش آموزان سعی کنند در زمان امتحان وارد مدرسه شوند تا تجمعی صورت نگیرد، زیرا این تجمع موجب انتقال ویروس می‌شود از طرفی امیکرون سرعت انتقال بیشتری دارد، به همین خاطر والدین حتما ساعت امتحان فرزند خود را چک کرده و سعی کنند در زمانی که دانش آموز امتحان دارد وارد مدرسه شوند.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: از والدینِ دانش آموزانی که سرما خورده یا علائم مشکوک کرونا دارند تقاضا داریم به هیچ عنوان اجازه ندهند که آن‌ها به مدرسه بروند و طی تماس تلفنی به مدرسه اعلام کنند که این علائم مشکوک یا محتمل بیماری کرونا در فرزند آن‌ها مشاهده شده است. والدین در این شرایط فرزندشان را در خانه نگهداری کرده و برای بهبودی به پزشک مراجعه کنند.

مدیر اجازه ورود دانش آموز pcr مثبت را به مدرسه ندهد

گودزی گفت: ما اطلاع‌رسانی کردیم که در صورت مشاهده مورد کرونا مثبت یا pcr مثبت در مدرسه، مدیران مدرسه اجازه ورود دانش آموز را به مدرسه ندهند و ناظران میدانی در استان‌های مختلف سرزده وارد مدارس می‌شوند و اگر مدارسی پروتکل‌ها را رعایت نکند هم به آن‌ها تذکر داده می‌شود.

وی گفت: ضمن اینکه ما حدود ۶ هزار مراقب سلامت در سطح کشور داریم این‌ها دوره‌های مختلف پیشگیری از ابتلا به کووید۱۶ را دیده‌اند و با آن کاملا آشنا هستند. در مدارسی که مراقب سلامت حضور دارد، اگر پروتکلی رعایت نشود قطعا مراقب سلامت تذکر خواهد داد. در مدارسی که مراقب سلامت وجود ندارد مدیر یک نفر را به عنوان رابط سلامت به مدرسه معرفی می‌کند که آن رابط هم در حوزه سلامت یک سری دوره ضمن خدمت را گذرانده و با پروتکل‌های بهداشتی کاملا آشنا است.

سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر گندزدایی توضیح داد: همچنین فضایی که دانش آموز در آن قرار دارد باید طبق بخشنامه ۰۶ مورد گندزدایی قرار بگیرد و انشالله مدارس محیط امنی برای دانش آموزان جهت دریافت آموزش‌های حضوری خواهد بود.

منبع: فرارو

کلیدواژه: واکسن کرونا وزارت بهداشت کووید ۱۹ دانش آموزان مراقب سلامت دانش آموز کلاس درس ۱۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۱۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم

در بسته زیر اخبار و محتوا‌های آموزشی پیرامون «دانش‌آموزان برای فرار از مدرسه چه نقشه‌ای کشیدن! + فیلم»، «همه آنچه باید از بار الکتریکی در فیزیک بدانیم»، «اگه چشم اتمی داری، 8 ثانیه‌ای کدوتنبل بداخلاق رو پیدا کن»، «حکایت خواندنی از ضرب المثل توبه گرگ مرگه؛ خلاصه حواستون باشه»، «اگه چشم اتمی داری، 8 ثانیه‌ای کدوتنبل بداخلاق رو پیدا کن»، «فیلم خواستگاری دانش آموز دختر از آقا معلم؛ چه نامه‌ای هم براش نوشته!»، «عکس هایی از کوچکترین مدرسه دنیا»، «» را با کلیک بر روی تیتر بخوانید.

برای خواندن مطالب روی تیترها کلیک کنید

نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس

رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم

در مورد سریال حشاشین چه می دانید؟

 

عکس هایی از کوچکترین مدرسه دنیا

فیلم خواستگاری دانش آموز دختر از آقا معلم؛ چه نامه‌ای هم براش نوشته!

اگه چشم اتمی داری، 8 ثانیه‌ای کدوتنبل بداخلاق رو پیدا کن

حکایت خواندنی از ضرب المثل توبه گرگ مرگه؛ خلاصه حواستون باشه

همه آنچه باید از بار الکتریکی در فیزیک بدانیم

دانش‌آموزان برای فرار از مدرسه چه نقشه‌ای کشیدن! + فیلم

قدرت تمرکزت رو بسنج؛ تخته‌ای رو که دارت قرمز داره 15 ثانیه‌ای پیدا کن

این شیرینی یه تخم‌مرغی رو خیلی راحت روی گاز درست کن

با این روشها کم درس بخون اما نمره‌ی عالی بگیر

وقتی رضا رشیدپور آهنگ اون ور آبی میخونه + فیلم

کسانی که بیشترین تمرکز را دارند میتوانند 3 تفاوت دو عکس را پیدا کنند

 

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام ۱.۷ میلیون کلاس اولی‌ آغاز شد
  • (ویدیو) آغاز ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از امروز
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی‌ها از امروز
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد