Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-08@11:54:06 GMT

آموزش و پرورش: تمام مدارس خوزستان باز هستند

تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۴۵۶۳۸

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: تمام مدارس استان خوزستان باز هستند و خدمات ارائه می‌دهند؛ درصدی از مدارس یک تا سه روز حضوری هستند و بقیه آموزش نیز به صورت غیرحضوری است.

به گزارش ایسنا؛ کوروش مودت در جلسه شورای آموزش و پرورش خوزستان که امروز (۲۹ آذرماه) برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر رتبه استان خوزستان در شاخص‌های عمومی و اختصاصی ۲۳ است و نسبت به سال گذشته، هفت رتبه ارتقا یافته است که دلایل متعددی دارد؛ دانش‌آموزان المپیادی در سطح کشور داشتم و شش رتبه به دست آوریم؛ در علوم زمین طلای کشوری و نقره جهانی، در سلول‌های بنیادی طلای کشوری، در زیست برنز و در نانوفناوری نیز مدال برنز توسط دانش‌آموان خوزستانی کسب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه اول کشور در دوره اول متوسطه و رتبه دوم کشوری در مقطع ابتدایی را نیز به دست آوردیم.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به بازگشایی مدارس افزود: از ابتدای مهرماه مدارس روستایی و عشایری بازگشایی شدند. در آموزش و پرورش عشایری ۷۲۶ واحد آموزشی با ۱۴ هزار و ۱۰۰ دانش آموز و یک هزار و ۳۰۴ کلاس درس، آموزش را به صورت حضوری آغاز کردند. در مدارس استثنایی نیز ۸۱ درصد دانش‌آموزان از مجموع ۵ هزار و ۲۳۳ دانش‌آموز به صورت حضوری آموزش دیدند و بقیه نیز عذر موجه داشتند و برای آموزش از شبکه شاد استفاده کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: ۲ هزار مدرسه متوسطه از نیمه اول مهرماه و یک هزار مدرسه در آبان‌ماه و مابقی نیز از آذرماه آموزش ترکیبی را آغاز کردند. از این تعداد، یک هزار و ۹۶۸ مدرسه متوسطه اول و یک هزار و ۳۸۸ مدرسه متوسطه دوم هستند و در مجموع یک هزار و ۴۷۰ مدرسه کاملا حضوری بوده‌اند و مابقی نیز ترکیبی بوده‌اند. ۵ هزار و ۴۲۵ واحد آموزشی نیز در مقطع ابتدایی داشتیم که نیمه اول آبان‌ماه ۲ هزار مدرسه، در نیمه دوم آبان‌ماه یک هزار مدرسه و مابقی مدارس نیز فعالیت خود را در آذرماه آغاز کردند. کلیه مدارس استان خوزستان حضوری و آماده ارائه خدمات هستند.

مودت با بیان اینکه پروتکل‌های بهداشتی کاملا رعایت شده‌اند، افزود: در ترسیم اطلس آموزشی بیش از ۷۵ درصد از دانش‌آموزان مستقیما در شبکه شاد حضور دارند و مابقی یا به صورت حضوری، یا شبکه سیما و یا از پکیج‌های آموزشی برای تحصیل استفاده می‌کنند.

وی گفت: بیش از ۹۱ درصد از دانش‌آموزان استان خوزستان دوز اول واکسن خود را دریافت کرده‌اند و همکاران ما با جدیت برای دوز دوم فعالیت خود را افزایش داده‌اند. بازدید از مدارس نیز آغاز شده است و تاکنون شیوه‌نامه‌های بهداشتی رعایت شده‌اند و طبق نظرسنجی صورت گرفته، دانش‌آموزان و اولیا رضایت داشته‌اند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان افزود: تمام مدارس استان خوزستان باز هستند و خدمات ارائه می‌دهند؛ درصدی از مدارس یک تا سه روز حضوری هستند و بقیه آموزش نیز به صورت غیرحضوری است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آموزش و پرورش خوزستان استان خوزستان دانش آموزان هزار مدرسه یک هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۵۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کند.

علی اسماعیلی امروز (دوشنبه ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در برنامه متمرکز هفته گرامی‌داشت مقام معلم که در سالن همایش‌های بین المللی روزبه برگزار شد، اظهار کرد: در سایه تلاش جهادی همه عناصر موثر بر روند تعلیم و تربیت استان زنجان، شاهد توفیقات و موفقیت‌های خوبی در یک سال گذشته در استان بودیم که مدیون تلاش جهادی آنان هستیم.

وی با اشاره به ارتقاء خوب مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در جایگاه رتبه‌بندی مناطق کلی کشور، افزود: منطقه‌ای داشتیم که بالای ۲۷۰ رتبه در سال گذشته جابه‌جایی داشت که بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه با بیان اینکه در خصوص خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته، رتبه یازده کشوری را کسب کردیم، گفت: رتبه خروجی امتحانات نهایی در سال‌های گذشته حدود ۲۰ بود.

او در رابطه با توسعه و گسترش رشته‌های فنی- مهارتی در استان زنجان، افزود: رشته‌های فنی و مهارتی در استان گسترش و توسعه خوبی داشتند به نوعی که از برنامه‌ پیش‌بینی شده وزارت مطبوع درصد بیشتری داشت.

اسماعیلی در رابطه با رشد ساخت و ساز مدارس استان زنجان نیز اظهار کرد: طی سال گذشته اداره‌کل نوسازی مدارس استان زنجان حدود ۲۱۷ کلاس را به آموزش و پرورش استان تحویل داد که در نوع خود بی‌سابقه بوده است.

وی با بیان اینکه برنامه‌های متعددی از جمله توجه به اردوها و اردوگاه‌ها، توسعه فضاهای تربیتی و غیره سبب تغییر فضای تربیتی حاکم در مدارس استان زنجان شده است، افزود: کسب رتبه‌های علمی، المپیادی، قرآنی، فرهنگی در استان زنجان در سطح کشور جهش مناسبی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ زمین چمن در مدارس زنجان افتتاح شده است، گفت: توزیع سالن‌ها و چمن‌های ورزشی غالبأ در مدارس محروم، روستایی و برای استفاده در مناطقی است که کمتر نسبت به این امکانات توجه شده بود، است.

او با اشاره به اینکه توزیع شیر بعد از سال‌ها در مدارس استان زنجان انجام شد که گامی در مسیر سلامت دانش‌آموزان بود، خاطرنشان کرد: اگر قرار بر پیشرفت و تغییر باشد، همه مسائل از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد؛ یقیناً توجه به دانش‌آموزان، معلمان و مدرسه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را باز کرده و از آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود