Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

علیرضا کاظمی سرپرست وزارت آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی با اشاره به بازگشایی مدارس بعد از ۲۰ ماه، اظهار کرد: خوشامد می‌گویم به اولین گروه دانش‌آموزانی که وارد فضای مدارس شدند و امیدوارم زمینه حضور دانش‌آموزان و مدیریت ستاد کرونا به‌گونه‌ای باشد که حضور بیشتر دانش آموزان را در مدارس داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز اولین گروه از دانش‌آموزان یعنی دانش‌آموزان متوسطه دوم با مدارس ارتباط برقرار کردند و بر اساس الگویی که خود مدارس بر اساس ظرفیت‌های مدارس و پروتکل‌ها تنظیم کردند، دانش‌آموزان در مدارس در قالب یک گروه، دو گروه یا سه گروه حضور پیدا می‌کنند.

کاظمی با بیان اینکه خوشحالیم که حضور دانش‌آموزان را در مدارس داریم و آموزش حضوری آغاز می‌شود، گفت: از رئیس‌جمهور تشکر می‌کنم که بیشترین دغدغه را داشت و با همراهی ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت، توانستیم مجوز بازگشایی مدارس ابتدایی را هم اخذ کنیم.

وی افزود: مدارس ما آماده می‌شوند که از اول آذر ماه، میزبان دانش‌آموزان دوره متوسطه اول و دانش‌آموزان ابتدایی باشند.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه سعی می‌کنیم تا نگرانی خانواده‌ها را به حداقل برسانیم، اضافه کرد: واکسیناسیون کارکنان و عوامل اجرایی مدارس به طور کامل انجام شده است؛ واکسیناسیون معلمان در سراسر کشور نزدیک ۹۰ درصد است و تلاش می‌کنیم به ۱۰۰ درصد برسانیم. همچنین واکسیناسیون دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال، بر اساس آخرین آماری که گرفتم حدود ۸۸.۵ درصد انجام شده است و قطعا با بازگشایی مدارس به مرز ۱۰۰ درصد نزدیک خواهد شد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در اولین روزهای بازگشایی، تمرکزمان را بر رعایت پروتکل‌ها، بر حفظ سلامت و امنیت دانش‌آموزان بیشتر مترکز کنیم و با والدین ارتباط بیشتری برقرار کنیم. همچنین الزاماتی که نیاز است دنبال کنیم.

کاظمی با بیان اینکه گردهمایی مدیران‌کل را از سراسر کشور در اردوگاه شهید باهنر با موضوع بازگشایی مدارس داشتیم، گفت: یکی از موضوعاتی که دغدغه‌ همه دلسوزان تعلیم و تربیت و مسؤولان کشوری است، بحث بازماندگان از تحصیل و تارکان تحصیل است که در این جلسه برنامه‌ریزی و تلاش برای شناسایی، جذب و آموزش بازماندگان از تحصیل به ویژه در دوران ابتدایی است که برای ما اهمیت ویژه و بسزایی دارد.

وی در پاسخ به این پرسش که «حضور دانش‌آموزان در مدارس اختیاری یا اجباری است»، اظهار کرد: اولا رویکرد ما در بازگشایی مدارس، تدریجی است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر از امروز گفتیم حتما بازگشایی مدارس آغاز می‌شود همه مدارس کارشان را آغاز می‌کنند بلکه امروز فرایند بازگشایی مدارس متوسطه است. ممکن است یک مدرسه فردا یا مدرسه‌ای پس فردا بازگشایی شود.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: اینکه چگونه دانش‌آموزان در مدارس حضور پیدا کنند در اختیار شورای مدرسه و تأیید منطقه است؛ ما یک سامانه‌ای را طراحی کردیم که مدیران مدارس بعد از اینکه صورتجلسه کردند و الگوی بازگشایی خود را انتخاب کردند، این را در سامانه ثبت می‌کنند و اداره موظف است بر اساس بازدیدی که از مدرسه دارد، مجوز بازگشایی رسمی به مدرسه بدهد و در چارچوب این مجوز، مدرسه می‌تواند فعالیت خود را انجام دهد.

وی تصریح کرد: نظارت‌های میدانی توسط آموزش و پرورش و شبکه‌های بهداشت انجام می‌شود و هرجایی که احتمال دادیم که ممکن است دانش‌آموزی خدای ناکرده به کرونا مبتلا بشود، دستورالعمل‌های ویژه‌ای صادر شده است که بتوانیم کاملا سلامتی بچه‌ها را حفظ کنیم. از این بابت هم جای نگرانی نیست.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آموزش و پرورش مدارس بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس آموزش و پرورش دانش آموزان بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند

به گزارش خبرنگار مهر سلمان محمدی در مراسم آغاز به کار مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، اظهار کرد: در دنیایی که شاهد رشد شهرنشینی و افزایش ترددها در جامعه هستیم ارتقا فرهنگ ترافیک امری ضروری به نظر می‌رسد.

وی ادامه داد: کرمانشاه جزو آن دسته از شهرهای پرجمعیت کشور محسوب می‌شود و راه اندازی مدرسه طرح ترافیک و آموزش کاربردی دانش آموزان قطعاً کمک می‌کند دانش آموزان از همین ابتدا با فرهنگ ترافیکی به خوبی آشنا و آموزش‌های ارائه شده را به خانواده‌های خود نیز انتقال دهند.

محمدی با بیان اینکه امروز پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمدار ارتقا فرهنگ ترافیک در کرمانشاه شده‌اند، گفت: این دستگاه‌ها مصمم هستند با اجرای برنامه‌های اثرگذار و ماندگار زمینه‌های کاهش سوانح و اصلاح فرهنگ ترافیکی را فراهم کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش کرمانشاه ادامه داد: دانش آموزان مقاطع ابتدایی و راهنمایی ظرفیت‌های بسیار خوبی برای دریافت قوانین و مقررات رانندگی دارند و قطعاً می‌توانند سفیرانی باشند که این قوانین را به خانواده‌های خود منتقل کنند و هنگام رانندگی یکی از اعضای خانواده نیز مراقب باشند تا این مقررات اعمال شود.

وی تصریح کرد: بدون شک آغاز به کار مدرسه طرح ترافیکی کمک خواهد کرد تا در آینده‌ای نزدیک شاهد کاهش چشمگیر معضلات ترافیکی و سوانح و حوادثی باشیم که تاکنون خانواده‌های بسیاری را داغدار کرده است.

کد خبر 6099988

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند