Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس استثنایی در کشور از بازگشایی تمامی مدارس روستایی و عشایری کشور با جمعیت ۱۵ نفر خبر داد. - اخبار استانها -

 سید جواد حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: سال تحصیلی جدید را با همه پیچیدگی‌هایی که دارد آغاز می‌کنیم  چرا که بعد از 18 ماه تعطیلی قرار است آموزش‌ها تلفیقی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه سال گذشته در شرایط کرونا گر چه مدارس تعطیل اما آموزش تعطیل نبود و از طریق  آنلاین و  شبکه شاد بود و به عبارتی  اطلس یادگیری  فراهم بود افزود: در نظام آموزش جهانی و در ایران نشان داده شد که عدم وجود دانش‌آموزان در مدرسه و عدم درک آموزش آثار زیان باری در بعد سلامتی جسمانی و روانی دارد و در سطح جهان برنامه این است به تدریج با حفظ سلامت پروتکل‌ها آموزش حضوری آغاز شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدارس استثنایی کشور با بیان اینکه  اطلس یادگیری در سال تحصیلی جدید در دستور کار است و باید با انواع روش‌های تلفیقی کار تحصیل و مهر را آغاز کنند، افزود:  آمورش مجازی شبکه شاد آنلاین انتخاب ما نبود و شرایط زیست بوم کرونایی برما تحمیل شد و نخستین جاهایی را که به تعطیلی کشاند مدارس بود و اولویت ذاتی برای نظام تعلیم تربیت بود.

حسینی با بیان اینکه تعطیلی مدارس به آمورش منجر می‌شود و باید روش‌هایی طراحی کنیم تا  آموزش تعطیل نشود، ادامه داد: فناوری نوین خود را در نظام آموزشی نزدیکتر کرده هر چند شیوه آموزش مجازی جای آمورش حضوری نمی‌گیرد و آموزش‌های آنلاین مجاری 50 درصد است و امروز در تمام جهان بازگشت به مدرسه با رعایت پروتکل‌ها ملاک عمل است هر چند این بازگشت تدریجی ترکیبی با حفط اولویت سلامت افراد است.

وی افرود: از اول مهر تمام دانش‌آموز مناطق روستایی عشایری با کلاس‌های درس  زیر 15 نفر بازگشایی می‌شود و از 15 مهرماه مدارسی که بین 15 و 30 نفر دانش‌آموز داشته باشند بازگشایی می‌شود همچنین در طول مهر دانش‌آموزان هنرستانی فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در دروس مهارتی کارگاهی به مدرسه می‌آیند دانش‌آموزان اول ابتدایی هم برای ما اهمیت زیادی دارند و در طول هفته روزی یکی دو ساعت در دستور حضوری است.

حسینی با بیان اینکه گروه دیگر از آبان‌ماه به مدرسه می‌روند گفت: مدارسی که دانش‌ آموزانش زیر 300 نفر دانش‌آموز باشد بازگشایی خواهد شد. 

280 هزار دانش‌آموز قمی در سال تحصیلی جدید به مدرسه می‌رونددانش‌آموزان مدارس پرجمعیت هر روز به مدرسه نمی‌روند/ تأمین مالی تبلت دانش‌آموزیدانش آموزان از آبان ماه به مدرسه می روند/سلامت دانش آموزان در اولویت است

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: در کلاس‌های درس باید بین افراد یک و نیم متر فاصله داشته باشند و باید  همه معلمان و خانواده دانش‌آموزان واکسینه و دانش‌آموزان دسته‌بندی شوند و در گام دیگر مدارس بالای 300 نفر با شرایط دسته‌بندی حضور خواهند یافت.

حسینی بیان کرد: مدارس استثنایی هم از هزار و  700 مدرسه خاص استثنایی که داریم تراکم جمعیت 50 نفر در مدرسه و در کلاس 6 نفر است  اما دانش‌آموزان جسمی حرکتی شدید در این مدارس داریم که معلم گاهی تماس بدنی دارد و حساسیت در این مدارس  بالا است چرا که خدمات توان‌بخشی هم ارائه می‌دهیم و ضرورت حضور دانش‌آموز با رعایت همه پروتکل‌ها است.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: راهبرد آموزش و پرورش بازگشایی مدارس با رعایت 10 اصل است که با اولویت تدریجی بودن مدارس است و مدارس باید خود را به عبارتی بازسازی کننند و انواع آموزش‌ها را داشته باشد چرا که اصل دیگر اصل حفط سلامت ذاتی است و در همه شرایط حفظ نگهبانی از سلامت اصل مهمی برای ما است.

وی با بیان اینکه باید  سلامت ذاتی رعایت شود افزود: سامانه شاد 15 میلیون کاربر دارد و در حال حاضر 70 درصد از شاد استفاده  می‌کنند و برای چهارمین بار در مهرماه ظرفیت آن افزوده می‌شود و این شبکه در سفیدترین شرایط کرونا از بین می‌رود و در حال حاضر به عنوان آموزش مکمل خواهد بود.

انتهای پیام/254/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • ۱۱۸ کلاس درس تا مهرماه در کهگیلویه و بویراحمد آماده تحویل است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه